ja Facebook burde skifte navn til pestbook

fik atter sparket, efter at ha kommenteret en lokal gruppe, hvor en havde postet et grimme af en lokal kirke der ligner en pyramide, og jeg kommenteret “den er da grim” det fik jeg en varsel for , for det var åbenbart spam…. 20min faldt dommen jeg er ude i bad standing xD

Det er så sent som i efteråret hvor de smed mig ud i 2 måneder pga en fejl, fik aldrig en undskyldning eller noget, den blev bare åbnet igen xD hey Facebook u suck!!!!

Så denne gang er det åbenbart slut slut, for de skrev at jeg havde brudt reglerne for mange gange , jamen så henvis hvor det står at det er spam når man giver sin mening til kende, så havde de fået min ærlige mening om krigen i Mellemøsten mod de fucking halal aber der selv startet festen!!! Så havde der måske været en grund til at kyle mig på porten!!!!

Anyway im out/bad standing for jeg er en slem mand xD , eneste der ærgre mig jeg mistet kontakten til to mennesker jeg havde fået kontakt til som jeg ikke har e-mail eller tlf på, og den gruppe jeg stiftet for snart 4 siden kommer jeg så heller ikke til at se igen, godt den har to Co admins, så må de drive showet videre uden mig.

Jeg er ikke skabt til at være ham den mega forsigtige person, der bruger tid på alt han skriver for st undgå at støde nogen, jeg siger min ærlige mening, sådan har det altid været , og sådan vil det være til den dag jeg rejser fra denne jord, jeg er som katten for den er sku også sin egen.

Har ikke tal på hvor mange forummer jeg er smidt ud af igennem mit internet liv, men det er mange, med lige så mange falske profiler i halen for at forblive på de forummer, så let slap de ikke af med mig, var jeg smidt ud skiftet jeg bare min offenlige ip og kort efter var jeg tilbage igen, har også mistet et par Facebook profiler snart, kan ikke tage der seriøst længere det er jeg blevet for gammel til xD

Hvad jeg så skal finde på nu er ikke godt at vide, fremover bliver alt kontant med de få venner jeg har kun på signal eller sms, og hvad de så går og laver må de fortælle mig den vej fremover, for den tid med FB er end of storie nu for mig.

Så til fb fuck youuuuu og de kan intet stille op nu, for på min blog kan du ikke banne mig

Comments are closed.